Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

A szállítási költség függ a termék mennyiségétől, tömegétől és a megrendelés helyszínétől.

Árajánlatunk már tartalmazni fogja:
• A termék árát
• Szállítási,
• Csomagolási és egyéb költségeket.


Megrendeléskor a vevő köteles a szállítót tájékoztatni az útviszonyokról. Nyilatkozik arról, hogy a szállítási cím milyen méretű gépjárművel közelíthető meg biztonságosan. A tájékoztatás elmulasztásából keletkező többletköltség megrendelőt terheli. Ha a szállítás során az áru lerakása az áruátvevő mulasztása miatt meghiúsul- beleértve ebbe a lerakodási helyszín lerakásra való alkalmatlanságát is- a megrendelő köteles az eredménytelen szállítás költségeinek megtérítésére.
Amennyiben a sofőr úgy ítéli meg, hogy a lerakodás nem biztonságos, személyi sérülést, érték rongálást (ház, kerítés, autó stb.) okozhat, megtagadhatja azt!
A termékek szállítása történhet gyári szállítással, illetve saját gépjárművel. Gyári szállítás esetén minden esetben a gyártó által meghatározott feltételekkel tudjuk biztosítani a helyszínre történő szállítást. Vásárlónak tájékoztatni kell az eladót, hogy nyerges, vagy pótkocsis darus, tehergépjárművel be lehet-e a hajtani az utcába. Átszedés esetén a többletköltség a vásárlót terheli.
Előfordulhat, hogy az építkezés helyszíne behajtási engedély köteles, ez esetben kérjük, egyeztessen értékesítő kollégánkkal a lehetséges megoldásokról.
Kézi rakodás esetén kérjük biztosítsanak segítséget a sofőrnek.
Szállító az esetleges változásokat is a honlapon teszi közzé, a változásokról külön értesítést nem köteles küldeni. Elektronikus megküldés esetén, mely értesítést az egyedi Szállítási Szerződésben megadott e-mail címre küld meg az elküldés időpontja a közzététel időpontja. A módosítások a közzététel időpontjától érvényesek és hatályosak.